JARDÍ - PROJECTE

Jardí


Safareig


El nostre jardí és acollidor i ric en propostes. Les educadores de l'escola hem pensat i organitzat uns espais amb diferents propostes perquè els infants puguin gaudir a l'aire lliure.
En aquest, experimentem un munt d’experiències motrius, sensorials, exploratòries... segons el desig i necessitat de cada infant.
La nostra intenció es que tots els espais i moments que passa l’infant a l’escola tinguin valor educatiu. L’espai exterior és molt valuós, contribueix al desenvolupament global dels infants, ja que permet l’experimentació, exploració i percepció de noves sensacions, adonar-se de les seves possibilitats i també dels límits corporals.
El jardí compte amb uns espais i materials fixes com: diferents sorrals, taules d’experimentació, pissarra, troncs, muntanyeta amb tobogan, escales i camins de pedres, racó amb cuineta i taula, plantes amb flors aromàtiques i arbres.
En funció d’aquests espais i materials fixes, oferim: galledes, sedassos, fireta, guixos, camions..., per poder fer accions de: omplir-buidar, transvasar, mesurar, grimpar, lliscar, pujar i baixar...

cesped